Elrejtették Grófo szobrát egy kiállítás alkalmával

Megosztás

Méltatlannak is mondható az, ahogyan a Kis Grófo bulibáró apjának, Grófonak állított szoborral bántak egy kiállítás alkalmával a napokban a szolnoki Aba-Novák Agórában. A kényelmetlen helyzetet a BlogSzolnok.hu szúrta ki és tette szóvá.

A nagy népszerűségnek örvendő és mindig tényszerű és hiteles BlogSzolnok.hu A Kivert Biztosíték (AKB) rovatában jelent meg Elrejtett szobor címmel az, ahogyan bántak az állítólagos autentikus cigányzenei szolnoki atyjának, Grófonak, azaz Kozák Lászlónak állított szoborral.

A blog szerzője, Bajnai Zsolt szúrta ki és tette szóvá, hogy a hétvégi Lego-kiállítás idején sűrű növényzet takarta (védte?) az Aba-Novák Agóra Erkel-terme mellett álló Kozák László (“nagy Grofo”) szobrot.

A szerző megjegyezte, hogy ha büszkék vagyunk egy szoborra, akkor nem takarjuk el, akkor a mozgatható bukszusoknak máshol találunk helyet. Hozzátette, ha annyira nem akarunk mutogatni egy szobrot, akkor nem a növénytakaró a megoldás. Talán ebben az esetben is érdemes lett volna előbb gondolkodni, utána cselekedni, és nem fordítva.

Kinek a szégyene? – tette fel a költői kérdést a szerző.

Grófonak a közelmúltban állítottak szobrot hatalmas felhajtás keretében. A szoboravatón jelen volt még Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója és alelnöke is, több fideszes nagysággal együtt.

Forrás: BlogSzolnok Facebook

Kapcsolódó cikkek